vloerverwarming

ERVAAR DE WARMTE EN LUXE

HET COMFORT IS ONBESCHRIJFLIJK 

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor vloerverwarming vanwege het comfort. Met vloerverwarming krijg je de meest ideale en energiebesparende temperatuurverdeling in een woon- en werkomgeving. Door het aanbrengen van vloerverwarming kun je 'de kunst van het weglaten' toepassen. Wandradiatoren kunnen vervangen worden door oplossingen in de vloer en/of wand, zo creëer je een strak en praktisch geheel. Geen 'verlies' van vrije ruimte door radiatoren. 

 

Hout werkt

Vloerverwarming is dus een betaalbare luxe onder de voeten. Heerlijk warm woonbeton, letterlijk en figuurlijk. En hout? “Maar hout werkt toch?”, zul je denken. “Dat is toch niet met een vloerverwarming te combineren?”. Dat is wat veel mensen denken, maar gelukkig is niets minder waar. Zilva Vloersystemen heeft zich de afgelopen jaren beziggehouden met het optimaliseren van ingeslepen vloerverwarming in combinatie met houten vloeren en PVC. Deze ontwikkelingen zijn uitgevoerd met een aantal fabrikanten van vloerproducten wat geresulteerd heeft in de nodige garantie certificaten.

Zo is het mogelijk om ook bij een houten vloer vloerverwarming als hoofdverwarming in te gebruiken. Alle houtsoorten van Zilva vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Het voordeel van hout is dat het langer warmte afgeeft omdat het langzamer afkoelt dan bijvoorbeeld plavuizen.  

Het is altijd van belang dat het opstook- en afkoelprotocol wordt uitgevoerd bij nieuwe vloeren. Uiteraard staat ons team altijd klaar om dit protocol samen uit te voeren bij een nieuw te leggen Zilva vloer. 

Wij verzorgen de complete uitvoering van dit systeem samen met de eventuele vloerafwerking.

'Eindeloos speelplezier voor de kids, het comfort van vloerverwarming'
alle voordelen op een rij....
Technische info
vloeren