beton en gietvloer

DE TREND VAN NU

De perfecte basis voor ieder interieur!

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan is woonbeton of een gietvloer het overwegen waard! Zeker als het een huishouden betreft met kinderen of huisdieren. Het is namelijk makkelijk in onderhoud, hygiënisch, warm en ook nog eens slijtvast. Daarnaast heeft het een zeer lange levensduur.


Beton Ciré

Béton Ciré is een watervaste cementgebonden stucmortel (fijn stucbeton), gekleurd met behulp van vloeibare pigmenten, met fijne korrel. Er zijn meer dan 60 kleuren mogelijk.

De mortel wordt verkregen door een mengsel van cement (grijs of wit) + een hars (bindmiddel). Béton Ciré heeft uitzonderlijk hechtende eigenschappen op het merendeel van de ondergronden. De eigenschappen maken het materiaal geschikt voor zowel vloeren, muren als werkbladen.

Deze is op te brengen in een gemiddelde dikte van 2 mm in 2 lagen, 1 tot max 1,5 mm per laagdikte, met behulp van een spaan. Geschikt als waterdichte of als decoratieve afwerking. Tevens toepasbaar in renovatieprojecten.


Beton Flow

Beton Flow is een 4 á 5 mm dikke cementgebonden gietvloer. Door middel van spanen krijgt deze vloer de look en sfeer van een industriële betonvloer met een duurzaamheid die beton evenaart. Doordat het product een hoge basis cement bevat is het een zeer goede geleider voor vloerverwarming.   

Zilva heeft een collectie van mooie basiskleuren samengesteld waaruit je een goede keuze kunt maken. Daarnaast leveren wij ook maatwerk waar, aan de hand van een kleurenwaaier, zelf een kleur gekozen kan worden.

Micro Topping

Micro Topping

Micro Topping is een harde cementgebonden esthetische stucmortel (fijn stucbeton) voor vloeren. Het is een innovatief materiaal en het is leverbaar in elke gewenste kleur. Micro Topping bestaat uit vloeibare polymeer en een speciaal cementmengsel. Dit wordt voor elke applicatie met de hand gemengd door de vakmensen van Zilva, uiteraard naar de wensen van de klant. Micro Topping biedt karakter aan moderne, minimalistische ruimtes of voorziet bestaande oppervlaktes van een gedegen elegantie met een klassieke, rustieke of antieke afwerking. Je kunt het naar je eigen stijl personaliseren door middel van kleur in combinatie met glanzende, gewolkte of gemêleerde effecten. Zo kan het helemaal naar eigen wens gemaakt worden. Doe hier inspiratie op.


Wil je vloerverwarming? Dan is dat met woonbeton geen probleem. Woonbeton en gietvloeren hebben nog een prachtig voordeel, het kan in elke gewenste kleur gemaakt worden zodat het past bij de rest van je interieur. Het is zeer geschikt in een modern interieur maar zeker ook in een klassiek of industrieel interieur. 

'Makkelijk in onderhoud.'
Naadloos, en onderhoudsvriendelijk
Onderhoud & extra info
Inspiratie