Remy Meijers

Collectie

Houtenvloeren collectie Remy Meijers

 

Samen met interieurarchitect Remy Meijers heeft Zilva een hoogwaardige en exclusieve vloerencollectie gepresenteerd. Deze lijn houten vloeren vormen een warme basis in het interieur. Het rustige, maar toch uitgesproken kleurenpalet komt volledig tot zijn recht in ieder interieur, ongeacht de stijl.

Kwaliteit

Remy Meijers heeft evenals Zilva Vloeren een voorliefde voor kwaliteit. Daarin hebben beide elkaar gevonden. Een hoge kwaliteit hout diende als uitgangspunt bij het samenstellen van een kleurencollectie waaraan de naam van de bekende interieurarchitect verbonden is. Aan deze unieke collectie is het handschrift van Remy Meijers duidelijk af te lezen, omdat gebruik is gemaakt van kleuren die hij regelmatig in zijn projecten toepast. 

Door de ingetogen uitstraling dragen de kleuren bij aan de natuurlijke uitstraling van de vloer. Dankzij de verschillende legpatronen en doordat de vloer op maat gemaakt wordt, krijgt iedere ruimte een geheel eigen karakter. 


BASE COLLECTION

Naast de exclusieve vloerenlijn van Remy Meijers heeft Zilva in samenwerking met Remy ook een BASE collectie ontworpen. Stijlvolle vloeren tegen een betaalbare prijs. Ook dit prachtige kleurenpalet van de interieurarchitect zorgt voor een warme basis in ieder interieur. 

Er is een ruime keuze van legpatronen met een zowel klassieke als moderne uitstraling. Iedere vloer wordt op maat geproduceerd en er is altijd ruimte om binnen de wensen van het project de juiste toepassing te maken. 

Vloeren remy meijers


REMY MEIJERS

In 1995 studeert Remy Meijers cum laude af aan de afdeling Architectonische Vormgeving: interieur- en meubelontwerp van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Daar leert hij zichzelf om in zijn ontwerpen terug te gaan naar de essentie. 

Zo krijgt rust een gezicht. Het is de basis voor zijn ontwerppraktijk die pas echt vorm krijgt als hij op de drempel van een nieuwe eeuw onder eigen naam een bureau voor interieurarchitectuur en meubelontwerp begint. Sindsdien heeft hij zijn visie geprojecteerd op onder meer appartementen, villa’s, grachtenpanden, herenhuizen, landgoederen, hotels, bedrijven, expositie- en winkelruimtes. Bron: www.remymeijers.nl


Get inspired

 

                        Houten vloeren ontwerpen          Remy meijers voor Zilva vloeren

 

 

'Rust en ruimte'
Hoogwaardig en exclusief
Contact
Afspraak